2019-07-25 05:32:48• hírek • x

Ettől hatékonyabb a hidromasszázs még sosem volt

Egy jó masszázs segít megszüntetni a feszes, görcsös izmokban kialakult fájdalmat, hozzájárul a stressz csökkentéséhez, illetve tökéletes kiegészítése lehet a mozgásnak is – ezt már az ókori gyógyítók is tudták, de arra talán még ők sem számítottak, hogy napjainkra a hidromasszázs kifejlesztésének köszönhetően sikerül maximálisra fejleszteni az ilyen kezelések hatékonyságát.

A hidromasszázs nem más, mint a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért vérkeringést fokozó masszázs, mely számos pozitív élettani és egészségügyi hatással rendelkezik. Nem is csoda hát, hogy az erre a technológiára épülő fürdőkádak és zuhanykabinok nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt években, viszont csak kevesen tudják, hogy létezik ezektől sokkal hatékonyabb kezelési forma is, mely most már bárki által hozzáférhető, akár Szatmárnémetiben is.


A Roana Crio Center szalonjának szolgáltatásai között ugyanis megtaláljuk a német precizitással kialakított Velus Jet masszázságyat is, mely egyedüliként a piacon olyan terápiás masszázsban részesíti a vendéget, melynek pozitív hatásai klinikailag is bizonyítottak. Legnagyobb előnye a kezelés személyre szabhatóságában rejlik, hiszen mindenki saját ízlésének és igényének megfelelően választhatja ki a masszázs típusát, a víz nyomását és azt is, testének mely területeit szeretné alávetni a masszázsnak. Ez pedig tényleg szó szerint értendő, ugyanis a Velus Jet által használt vízsugarak 1 centiméteres pontossággal célozzák meg a kiválasztott területeket.


A szakemberek és a felhasználói visszajelzések alapján a készülék enyhíti a hát- és ízületi fájdalmakat, oldja az izomgörcsöket, az izomfáradtságot, emellett hatékonyan segít minimalizálni a nyaki, a mellkasi és a derékfájdalmakat is. Segít csökkenteni a stressz és szorongás szintjét, ellazítja a szervezetet, valamint jó közérzetet biztosít az endorfintermelés fokozása által. Ugyanakkor annak is érdemes kipróbálnia a Velus Jet kezelést, aki migrénnel vagy álmatlansággal küszködik, hiszen ezek kezelésében is komoly eredményeket lehet elérni általa. Emellett fontos tudni azt is, hogy a masszázságy rendkívül jó kiegészítője lehet az aktív kezeléseknek (pl. gyógytorna, mozgásterápia), tovább fokozva azok hatását.


Mindenképp érdemes tehát betérni a Roana Crio Centerbe, ahol felkészült szakemberek és utolsó generációs készülékek, köztük a Velus Jet masszázságy is várja a gyógyulni vagy ellazulni vágyókat. További infókért keresd fel a szalon weboldalát, vagy látogass el személyesen a Grigore Ureche 20. szám alatt található Roana Crio Centerbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: